Nyhedsbreve

Marts 2018

 

Ledige perioder

Udlejningen tegner også i år til at blive god for Gammel Have. Desværre er der kommet afbud i juni, så denne attraktive måned er ledig. Det samme er månederne fra oktober og ind i 2019. Skulle der blandt nyhedsbrevets læsere være kunstnere/forfattere m.fl. med interesse i et ophold i Gammel Have, kan advokat Peter Flint Jensen, Torvet 3A, DK-5750 Ringe (+45 62 62 39 00) post@gammelhave.dk kontaktes.

 

Nymalede møbler

Heldigvis er Gammel Have beboet i de fleste måneder, men når huset ind i mellem står ubeboet, bestræber bestyrelsen sig på at gennemføre den løbende vedligeholdelse i ledige uger, så gener og ulejlighed for skiftende beboere bliver mindst mulig.

Således har der i løbet af vinteren været mulighed for at friske en del af inventaret op med tiltrængte penselstrøg.

Næste opgave bliver formentlig udskiftning af den gamle vippeport i garagen.


Facebook

Husk, at du også kan finde Gammel Have på Facebook, hvor der også er mulighed for at lægge en lille hilsen ind. Del og like gerne indhold på siden


Aktuelle beboere

I februar og marts har Gammel Have været beboet af Rikke Ehlers Nilsson, der er billedkunstner og primært arbejder med fotografi. I april kommer det svenske forfatterpar Lena Kallenberg og Torbjörn Lundgren og i maj den finske komponist Carita Holmström. Det er nogen tid siden, at Gammel Have har haft beboere fra Finland. Tervetuloa.


Tak for støtten

Igen i år har Gammel Have modtaget tilskud til driften, senest fra Fyn-Langelands Fond. Det er bestyrelsen taknemmelig for, da det gør opgaven med at drive kunstnerboligen betydeligt lettere.


God påske