Nyhedsbreve

Nyhedsbrev juli 2017


Fibernet

Naturligvis havde Margrethe Hansen telefon, og den blev stående, da Gammel Have efter hendes død blev kunstnerbolig, til skiftende beboeres brug. I de senere år er telefonen anvendt i beskedent omfang. Næsten alle beboere medbringer mobiltelefon i dag. Derfor besluttede bestyrelsen at nedlægge den faste telefon til fordel for en opgradering af husets internetforbindelse til 100/100 Mbit/s.


Fjernsynet på besøg

Tilbage i april besøgte TV 2 Fyn Gammel Have i forbindelse med en udsendelse om interessen for fynske kunstnerboliger/-værksteder. Udsendelsen kan ses eller genses her.


Facebook

Gammel Have har i nogle år haft en Facebook-side, men der har ikke været så meget aktivitet på siden. Det vil vi gerne ændre på, og derfor kommer vi med en venlig opfordring til modtagere af nyhedsbrevet om at medvirke til at skabe aktivitet på siden som følgere, med opslag, likes og delinger.


Ledige perioder

Udlejningen i år tegner ganske fint for Gammel Have. Desværre er der nylig indløbet et afbud i oktober, så denne måned er ledig. Det samme er december og de første måneder i 2018. Skulle der blandt nyhedsbrevets læsere være kunstnere/forfattere m.fl. med interesse i et ophold i Gammel Have – af kortere eller længere varighed – i de kommende måneder, så kontakt venligst advokat Peter Flint Jensen, Torvet 3A, DK-5750 Ringe (+45 62 62 39 00) post@gammelhave.dk

Skulle man ikke selv have mulighed for eller være interesseret i et ophold, vil bestyrelsen sætte pris på, hvis læserne vil være med til at sprede budskabet om muligheden for at leje Gammel Have.


Aktuelle beboere

I juli bebos Gammel Have af den norske forfatter Øjvind Vågnes, der tidligere har haft ophold i kunstnerboligen. Til august flytter Lisbeth Andreassen ind. Hun er tekstilkunstner og kommer ligeledes fra Norge.


Tak for støtten

Igen i år har Gammel Have modtaget tilskud til driften fra Fyn-Langelands Fond og Entreprenør Marius Pedersens Fond. Det er bestyrelsen taknemmelig for, da det gør opgaven med at drive kunstnerboligen betydeligt lettere.